SMÖRJFETT

SMÖRJFETT

Våra högteknologiska smörjfett från Gazpromneft Grease är noggrant utvalda för att överträffa de ökande industrikraven för krävande arbetsmiljöer. 

Gazpromneft Grease har ett stort sortiment av universal (multi-purpose) fett med mycket breda användningsområden samt specialfett som är anpassade för direkta applikationer.

Smörjfetten från Gazpromneft Greases erbjuder smörjskydd över ett brett omfång av applikationer som

  • Stålproduktion
  • Gruvindustrin
  • Entreprenad
  • Kraftproduktion
  • Biltillverkning m.m

A Gazpromneft Lubricants Partner

KONTAKT

Chrima Oil AB
Vägmästarvägen 6,
635 02 Eskilstuna

016 – 18 37 00

order@chrimaoil.se

OM CHRIMA OIL

Chrima Oil AB är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet inom smörjmedelsbranschen både på den internationella samt den nationella marknaden.

RECENT POSTS

Chrima Oil AB grundades 2016 och är ett familjeföretag med över 30 års branscherfarenhet inom smörjmedel. Verksamheten startades i samband med ett officiellt export-samarbete med Gazpromneft Lubricants LTD för att distribuera smörjmedel på den skandinaviska marknaden.

Vi arbetar som smörjmedelsgrossist och vårt fokusområde är våra försäljningspartners som besitter starka lokala förankringar runt om i landet. Vi stöttar helhjärtat våra partners inom försäljningsutveckling, marknadsföring och logistik.

Vi har under 2019 byggt ett nytt centrallager i Eskilstuna där all distribution sker ifrån och vi investerar aktivt för att ligga i framkant gällande snabbhet, flexibilitet och leveranssäkerhet.

”Då kundnöjdhet är vår absolut starkaste drivkraft samt att vi jobbar hårt för ständig förbättring av alla verksamhetens delar så kommer vi successivt att förbättra vår marknadsposition i Sverige”