PARTNER

Vill du bli officiell partner till Chrima Oil?

Vill du bli officiell partner till Chrima Oil?

Att bli en officiell partner till Chrima Oil innebär att ni får en helhetslösning för att bedriva försäljning av våra högkvalitativa produkter under globala varumärken som G-Energy, ni har även full tillgång till vårt kemtekniska sortiment och övriga industriella produkter.

Som partnerdistributör får ni ett eget geografiskt område baserat på era möjligheter och ambitioner. Er verksamhet får en dedikerad stöttning inom försäljningsutveckling, marknadsföring, kundevent och logistik för att utveckla och skapa tillväxt för er verksamhet.

Förmåner med att vara en av våra distributörer

  • Komplett utbud av högkvalitativa smörjmedel, fetter och kemtekniska produkter
  • Effektiv och flexibel logistiklösning med Sveriges snabbaste smörjmedelsleveranser
  • Mycket stark prisbild
  • Snabb teknisk support som klarar de mest avancerade tribologifrågorna
  • Officiella godkännanden från ledande fordonstillverkare
  • Marknadsföring och försäljningssupport skräddarsydd för din lokala marknad
  • Tillgång till oljeanalyser och service (OTS)

Här kan du se våra nuvarande officiella distributörer

KONTAKT

Chrima Oil AB
Vägmästarvägen 6,
635 02 Eskilstuna

016 – 18 37 00

order@chrimaoil.se

OM CHRIMA OIL

Chrima Oil AB är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet inom smörjmedelsbranschen både på den internationella samt den nationella marknaden.

RECENT POSTS

Chrima Oil AB grundades 2016 och är ett familjeföretag med över 30 års branscherfarenhet inom smörjmedel. Verksamheten startades i samband med ett officiellt export-samarbete för att distribuera smörjmedel på den skandinaviska marknaden.

Vi arbetar som smörjmedelsgrossist och vårt fokusområde är våra försäljningspartners som besitter starka lokala förankringar runt om i landet. Vi stöttar helhjärtat våra partners inom försäljningsutveckling, marknadsföring och logistik.

Vi har under 2019 byggt ett nytt centrallager i Eskilstuna där all distribution sker ifrån och vi investerar aktivt för att ligga i framkant gällande snabbhet, flexibilitet och leveranssäkerhet.

”Då kundnöjdhet är vår absolut starkaste drivkraft samt att vi jobbar hårt för ständig förbättring av alla verksamhetens delar så kommer vi successivt att förbättra vår marknadsposition i Sverige”