ÖVRIGA PRODUKTER

Vårt övriga lagerförda produktspann sträcker sig utöver de traditionella smörjmedelstyperna till bland annat kylarvätskor, bromsvätskor, sprayer, industrigas, skärvätskor, smörjutrustning samt övrigt kemtekniskt från våra noggrant utvalda underleverantörer Swedhandling, Kemetyl, Univar, Nippon Gases, Curtis Systems, GERM, Alentec Orion och många fler.

G-Energy Antifreeze

Våra premium-kylarvätskor från G-Energy Antifreeze är baserade på etylenglykol med ett importerat additivpaket för kylarsystem som skall förlänga service-livslängden och främja värmeöverföringen i kylarsystemen till en optimerad drifttemperatur.

G-Energy Expert DOT-4

Vi har även vår mycket högkvalitativa bromsvätska G-Energy Expert DOT-4 som är baserad med en komplex kombination av polyglykoler och inhibitorer utformade för att förhindra korrosion, oxidation och för att kontrollera tätningssvällningen. Detta ger den högsta nivån på broms- och kopplingsprestanda i moderna bilar.

A Gazpromneft Lubricants Partner

KONTAKT

Chrima Oil AB
Vägmästarvägen 6,
635 02 Eskilstuna

016 – 18 37 00

order@chrimaoil.se

OM CHRIMA OIL

Chrima Oil AB är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet inom smörjmedelsbranschen både på den internationella samt den nationella marknaden.

RECENT POSTS