ÖVRIGA PRODUKTER

Vårt övriga lagerförda produktspann sträcker sig utöver de traditionella smörjmedelstyperna till bland annat kylarvätskor, bromsvätskor, sprayer, industrigas, skärvätskor, smörjutrustning samt övrigt kemtekniskt från våra noggrant utvalda underleverantörer Swedhandling, Kemetyl, Univar, Nippon Gases, Curtis Systems, GERM, Alentec Orion och många fler.

G-Energy Antifreeze

Våra premium-kylarvätskor från G-Energy Antifreeze är baserade på etylenglykol med ett importerat additivpaket för kylarsystem som skall förlänga service-livslängden och främja värmeöverföringen i kylarsystemen till en optimerad drifttemperatur.

G-Energy Expert DOT-4

Vi har även vår mycket högkvalitativa bromsvätska G-Energy Expert DOT-4 som är baserad med en komplex kombination av polyglykoler och inhibitorer utformade för att förhindra korrosion, oxidation och för att kontrollera tätningssvällningen. Detta ger den högsta nivån på broms- och kopplingsprestanda i moderna bilar.

KONTAKT

Chrima Oil AB
Vägmästarvägen 6,
635 02 Eskilstuna

016 – 18 37 00

order@chrimaoil.se

OM CHRIMA OIL

Chrima Oil AB är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet inom smörjmedelsbranschen både på den internationella samt den nationella marknaden.

RECENT POSTS

Chrima Oil AB grundades 2016 och är ett familjeföretag med över 30 års branscherfarenhet inom smörjmedel. Verksamheten startades i samband med ett officiellt export-samarbete för att distribuera smörjmedel på den skandinaviska marknaden.

Vi arbetar som smörjmedelsgrossist och vårt fokusområde är våra försäljningspartners som besitter starka lokala förankringar runt om i landet. Vi stöttar helhjärtat våra partners inom försäljningsutveckling, marknadsföring och logistik.

Vi har under 2019 byggt ett nytt centrallager i Eskilstuna där all distribution sker ifrån och vi investerar aktivt för att ligga i framkant gällande snabbhet, flexibilitet och leveranssäkerhet.

”Då kundnöjdhet är vår absolut starkaste drivkraft samt att vi jobbar hårt för ständig förbättring av alla verksamhetens delar så kommer vi successivt att förbättra vår marknadsposition i Sverige”