LÄTTA FORDON (PVL) – G-ENERGY

Med godkännanden från marknadens ledande OEM’s har G-Energy’s motoroljor gjort sig ett namn på den europeiska smörjmedelsmarknaden. Det kompletta sortimentet av godkända motor- och transmissionsoljor i kombination med en god prisbild gör Genergy till ett av de bästa valen för just din bil. Med den unikt adaptiva formuleringen (Adaptive Components Formula) håller oljorna världsklass på samtliga områden och ger maximalt motorskydd under olika driftförhållanden, alla G-Energy’s motoroljor är tillverkade på den högteknologiska fabriken i Bari, Italien.

G-Energy Racing

För motorer som kör under mycket hög belastning har G-Energy Racing det som behövs för att skydda motorn mot extrema temperaturväxlingar. Den komplexa blandningen (100 % syntetisk bas) i G-Energy’s Racingoljor är avsedd för all typ av professionell racing, övriga sportbilar eller extremt trimmade personbilar. Flagskeppet i racingserien är G-Energy Racing 10w-60 som är esterbaserad (POE) med ett viskositetsindex så högt som 188 och den flyter ända ned till -42 °C.

Vi har komplett sortiment av smörjmedel från G-Family för den lätta sidan

  • G-Energy: Motoroljor för personbilar
  • G-Box: Transmissionsoljor för ATF-lådor samt manuella växellådor
  • G-Motion: Fyrtakt- samt tvåtaktsoljor för mindre motorer
  • G-Special: Hydrauloljor samt övriga smörjmedel

TUNGA FORDON (CVL) – G-PROFI

G-Profi’s breda produktsortiment har tillverkats under de hårdaste kraven från världens ledande fordonstillverkare (OEM). Samtliga oljor från G-Profi är framställda från den högteknologiska fabriken i Bari, Italien där man ligger i framkant gällande forskning och utveckling.

Den europeiska teknologin som ligger bakom G-Profi’s oljor ger pålitlighet och lång livslängd under de mest krävande förhållanden där basoljorna och additiven är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalité.

Vi har komplett sortiment av smörjmedel från G-Family för den tunga fordonsflottan

  • G-Profi: Motoroljor för tunga fordon.
  • G-Truck: Transmissions- och Axeloljor för tunga fordon.
  • G-Special: Hydrauloljor samt övriga smörjmedel för tunga fordon.

KONTAKT

Chrima Oil AB
Vägmästarvägen 6,
635 02 Eskilstuna

016 – 18 37 00

order@chrimaoil.se

OM CHRIMA OIL

Chrima Oil AB är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet inom smörjmedelsbranschen både på den internationella samt den nationella marknaden.

RECENT POSTS

Chrima Oil AB grundades 2016 och är ett familjeföretag med över 30 års branscherfarenhet inom smörjmedel. Verksamheten startades i samband med ett officiellt export-samarbete för att distribuera smörjmedel på den skandinaviska marknaden.

Vi arbetar som smörjmedelsgrossist och vårt fokusområde är våra försäljningspartners som besitter starka lokala förankringar runt om i landet. Vi stöttar helhjärtat våra partners inom försäljningsutveckling, marknadsföring och logistik.

Vi har under 2019 byggt ett nytt centrallager i Eskilstuna där all distribution sker ifrån och vi investerar aktivt för att ligga i framkant gällande snabbhet, flexibilitet och leveranssäkerhet.

”Då kundnöjdhet är vår absolut starkaste drivkraft samt att vi jobbar hårt för ständig förbättring av alla verksamhetens delar så kommer vi successivt att förbättra vår marknadsposition i Sverige”