Varumärken

G-Family är en serie extremt högpresterande oljor med godkännanden från världens ledande fordonstillverkare. På europeiska marknaden är G-Family associerat med innovativ produktutveckling. G-Family tillverkas främst på den högteknologiska fabriken i Bari, Italien.

 

 

Gazpromneft-Lubricants är en av Rysslands största smörjmedel samt basoljeproducenter med en årlig produktion på över 500.000 ton. Gazpromneft har ett brett sortiment av hydrauloljor, fetter, växellådsoljor och övriga industriella smörjmedel i världsklass. Gazpromneft-Lubricants LTD är ett dotterbolag till världens största energibolag Gazprom med över 450.000 anställda.

 

 

ExxonMobil, som är marknadsfört världen över, är välkänt för sin utmärkta prestanda och innovationer. Mobil är erkänd för sin avancerade teknologi inom smörjmedel och service. Mobils produktsortimentet tillfredsställer och överträffar de allra tuffaste industrispecifikationerna och kraven med produktion i Sverige (Uddevalla).

 

 

Praxair är en av Skandinaviens ledande leverantörer av industrigas. Dessutom levererar de allt inom medicinska gaser och special-gaser som är anpassade efter samtliga kunders unika behov. Vi erbjuder även installation och underhåll av gasrelaterad utrustning.

 

Curtis Systems GmbH är en global leverantör av skärvätskor och skäroljor för alla bearbetnings­maskiner och tillverkningsmetoder inom metallindustrin. Företaget finns i Europa sedan början av 70-talet. I Tyskland är Curtis en av de största aktörerna – och när det gäller slipvätskor, för t.ex. hårdmetallslipning (Grimax-serien), har man i dag ca 40% av världsmarknaden.

 

 

Kemetyl erbjuder konsumentprodukter inom bilvård, hem och trädgård. Utöver detta har Kemetyl även en bred produktportfölj för t.ex. läkemedels- och livsmedelsindustrin och reningsverk. Koncernen omsätter totalt ca SEK 1,3 miljarder med försäljning till 45 länder.

 

 

Aspen erbjuder högkvalitativ alkylatbensin från Sverige, varumärket ägs av Lantmännen. Alkylatbensin är upp till 99% renare än vanlig bensin. Snällare mot människa, maskin och miljö. Perfekt prestanda för allt från gräsklippare, trimmers, motorsågar och snöslungor till båtmotorer, motorcyklar, gokarts, mopeder och snöskotrar.