Lätta fordon (PVL)

 

Med godkännanden från marknadens ledande OEM’s har G-Energy’s motoroljor gjort sig ett namn på den europeiska smörjmedels-marknaden. Det kompletta sortimentet av godkända motor- och transmissionsoljor i kombination med en god prisbild gör G-Energy till ett av de bästa valen för just din bil.

Med den unikt adaptiva formuleringen (Adaptive Components Formula) håller oljorna världsklass på samtliga områden och ger maximalt motorskydd under olika driftförhållanden, alla G-Energy’s motoroljor är tillverkade på den högteknologiska fabriken i Bari, Italien.

Vi har komplett sortiment av smörjmedel från G-Family för den lätta sidan:

  • G-Energy: Motoroljor för personbilar
  • G-Box: Transmissionsoljor för ATF-lådor samt manuella växellådor
  • G-Motion: Fyrtakt- samt tvåtaktsoljor för mindre motorer

G-Energy Racing

För motorer som kör under mycket hög belastning har G-Energy Racing det som behövs för att skydda motorn mot extrema temperaturväxlingar. Den komplexa blandningen (100 % syntetisk bas) i G-Energy’s Racingoljor är avsedd för all typ av professionell racing, övriga sportbilar eller extremt trimmade personbilar.
Flagskeppet i racingserien är G-Energy Racing 10w-60 som är esterbaserad (POE) med ett viskositetsindex så högt som 188 och den flyter ända ned till -42 °C.

Se video från G-Energy Racing Team i Dakar Rallyt nedan:
https://vimeo.com/230118795